maanantai 14. elokuuta 2017

Facebook ylläpitäjineen on asettunut tukemaan isovenäläistä kommunismin, stalinismin ja putinismin olotilaa ja perintöä, määrittelemällä historiallisten tosiasoiden kirjaamisen "yhteisönormien rikkomiseksi"

Facebook ylläpitäjineen on asettunut tukemaan isovenäläistä kommunismin, stalinismin ja putinismin olotilaa ja perintöä, määrittelemällä historiallisten tosiasoiden kirjaamisen "yhteisönormien rikkomiseksi"

Seppo Lehto sota- ja kulttuurihistorioitsija
http://ajan-suunta.blogspot.fi lisää ryssäläisyydestä ja isovenäläisyyden desanteista keskuudessamme

---------------
Poistimme jotain julkaisemaasi toimii facebookissa kuten baboodog putinin ja kgb-desantti tarja halosen yhteistyö Suomen mädättämiseksi ja orjuuttamiseksi, miehityksestämme vaieten.
Poistimme alla olevan julkaisun, koska se rikkoo Facebookin yhteisönormeja:

  • Seppo Lehto


  • Kansallisuuskartta 1915 kertoo miten imperialistinen Ryssä on levinnyt kuin syöpä keskuuteemme läntisessäkin euroopassa, samoin nämä lisäkartat

  • Seppo Lehto:

  • Euroopan kansallisuuskartta 1915 - Näette miten Ryssä on tunkeutunut länteen toisten alueille Ukrainasta Saksaan Baltiaan ja Suomenkin alueita ryöstäen. Pekka Ranta ymv stalinistiset viherkommarit eivät tiedosta kuin Ryssän stalinistiset / putinistiset valheet todellisuudekseen: Faktapohjia ei käy kiistäminen. Tsaariaikana Ryssänmaalla oli yli 200 eri kansallisuutta Kaukasuksen alueen imperialististen alueliitosten jälkeen. Osa kansoista tuhottiin kuten turkkilaiset armenialaisia ajamalla nämä Turkin vallan alta otettujen alueiden kansat mereen tai maanpakoon jäljellejääneeseen Turkkiin. - Faktaohja on esittämäni, sinun kommenttisi on jälleen suomalaisuutta ja alkuperäkansojen oikeuksiä väheksyvä isovenäläinen stalinistinen tulkinta, minkä mukaan vain Ryssä saa tuhota kansakuntia valtioita, vaikka tilaa olisi riittänyt moskovan koiratarhassaankin. Suomalaisten siirtolaisuus ei ole ollut imperialismia. Delaweressakin toimivat yhteistyössä intiaanien kanssa toisin kuin englesmannit ja ryssät jotka pyrkivät hävittämään alkuperäkansat
---------

Totuus kommunismista isovenäläisyydestä = ryssäläisyydestä keskuudessamme.
https://totuus-kommunismista.blogspot.fi/

----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti