perjantai 7. lokakuuta 2022

On aika palauttaa mieliin mitä se #kommunismi on ollut ja on edelleen mm Ukrainaan kohdistuvana isoryssäläisenänä #kansanmurhana #alueriistoina. Kommunismi pitää julistaa rikollisjärjestötoiminnaksi ja juurittava kuin syöpä pois keskuudestamme!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo 30.4.2021 Kansakunnalle herätys vaskikellot soimaan! https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com


On aika palauttaa mieliin mitä se #kommunismi on ollut ja on edelleen mm Ukrainaan kohdistuvana isoryssäläisenä #kansanmurhana #alueriistoina. Kommunismi pitää julistaa rikollisjärjestötoiminnaksi ja juurittava kuin syöpä pois keskuudestamme!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo auttaa Tampereen valkoisemman tulevaisuuden arvoihin Anna tukea eduskuntavaaleissa äänestä https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com ( Kuvat Oulusta muuttotilauksesta vappuna 2021)
Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa

Saatesanoinan vielä kerran: Saatanan ja Kremlin lähettiläät kommunistiset kansanmurhaajat jatkavat valheiden kyinä

Isä Aurinkoisen Josef Stalinin haamu KGB-valheina elää kuin menneisyyden Hamlenin pillipiiparin huilunsoitolla johdattelemat ruttoiset rotat keskuudessamme - Vaaleissa tukea kansalliselle muutokselle = Levittäkää sanaa Suomi suomalaisille ja pitäkäämme kiinni alkuperäkansan oikeuksistamme.

----------------------------
Totuus kommunismista tarkoittaa suomalaisille eurooppalaisille isoryssäläistä terrorismia moskovan obalastin alueelta muualle eurooppaan aasiaan etc, sekä ko alueen imperialismista kärsiville eri kansoilla kansanmurhina ja terrorina, alueriistoina:

----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti